Search
Search

Link

100% Support

Volledige ondersteuning, ook na het beëindigen van het project.Telefonisch of per mail.

Link

Maatwerk

P&IT Consult bouwt DNN modules op maat zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen 

Link

Clean design

Design op maat, sober en efficiënt, SEO vriendelijk en volledig volgens CSS3 specificaties. 

Link

Responsive Design

Onze design zijn responsive. Uw website past zich aan het toestel aan waarop hij getoond wordt. 

P&IT Consult: Webdesign en APP development

Paul Tondeleir
/ Categories: News

Welkom bij P&IT Consult

Webdesign, Webontwikkleing en App ontwikkeling

P&IT Consult is een bedrijf dat gespecialiseerd is in webdesign en webontwikkeling in asp.net en dotnetnuke. Daarnaast biedt P&IT Consult ook expertise in webfotografie, van klassieke fotografie, studio opnames van kleine voorwerpen, HDR fotografie, interactieve 360° fotografie voor virtuele rondleidingen en luchtfotografie.

Wij bieden een totaaloplossing voor uw website, van design tot publicatie van uw website. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard componenten maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen steeds de beste kwaliteit leveren voor een zeer concurentiële prijs.

Bent u geïnteresseerd ? Neem gerust contact op met ons en wij maken graag vrijblijvend offerte voor uw website.

Previous Article Website Hosting
Print
4157

x

Onze websites

 

Mobielvriendelijk

DNN website gebaseerd op Bootstrap 3 framework. Alle websites zijn responsive en passen zich aan smartphone of tablet aan.

CSS3 Magie

Al onze websites gebruiken CSS3 voor de styling van de pagina-elementen. Aanpassingen aan stijl gaan dus snel en zonder programmatie.

Fantastisch design

Onze websites gebruiken op maat gemaakte designs of een design uit een catalogus van honderden standaard designs.

Onze diensten

ICT Consulting

Met ruim 30 jaar ervaring in de ICT sector zijn we op vele verschillende domeinen actief binnen het ICT landschap. Van netwerken, server virtualisatie en desktops, we kunnen u verder helpen. Neem vrijblijvend contact.

Web ontwikkeling

Nog niet op het wereldwijde web? Wij helpen u graag om aanwezig te zijn op het internet. Van eenvoudige informatieve websites tot specifieke webontwikkeling en webshops. Wij kunnen u helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

App ontwikkeling

P&IT Consult bouwt naast webtoepassingen ook app's voor smartphones en tablets. Wij bouwen enkel native app's voor de 3 belangrijkste platformen: iOS, Android en Windows Phone. Neem vrijblijvend contact met ons.

Projectmanagement

De zaakvoerder van P&IT Consult heeft reeds jaren ervaring in projectmanagement.Hij is Prince 2 gecertifieerd en kan op freelance basis ingehuurd worden.

Communicatie

Alles begint met een goede omschrijving van de opdracht. We nemen graag onze tijd om te begrijpen wat u precies wil. U krijgt een document dat duidelijk beschrijft wat in de opdracht vervat zit en wat er als extra kan uitgevoerd worden. Na akkoord wordt er een prototype gemaakt en op basis daarvan wordt het definitieve ontwerp opgemaakt. U kan via een tijdelijke URL steeds de voortgang van het project volgen. Zo kan u op tijd terugkoppelen over de werkzaamheden. Na aanvaarding van het definitieve ontwerp zetten wij uw website over naar uw URL en bieden wij de website aan de zoekmachines aan.

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoewel P&IT Consult nog een jong bedrijf is, heeft de zaakvoerder reeds meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren en begeleiden van ICT projecten. Niet enkel web ontwikkeling maar ook grote projecten zoals de ontwikkeling van een front-office toepassing voor een bank, het begeleiden van een CRM toepassing voor een grote stad of de coördinatie van alle websites voor een grote stad. 

Een groot aanbod aan diensten

Naast web ontwikkeling kan P&IT ook zorgen voor uw bedrijfsfoto's en schrijven we ook app's voor uw smartphone en tablet. Reeds enkele jaren specialiseren we ons in HDR fotografie waardoor uw foto's eruit springen en uw website een klasse hoger getild wordt. We ontwikkelen eveneens app's die gegevens van uw website kunnen gebruiken. Onze app's zijn hybride app's voor de drie gangbare platformen: iOS, Android en Windows Phone.

Wat we doen

Omzetten van uw design naar DNN skin

Als je in de honderden standaard designs je zin niet kan vinden, dan bouwen wij een design volledig op maat, vertrekkende van een Photoshop of Illustrator design. We bouwen dan een responsive website volgens uw wensen.

DNN Skin aanpassingen

Een standaard DNN thema gevonden maar toch niet helemaal zoals je wil? Geen nood, wij maken aanpassingen aan bestaande DNN thema's zodat ze helemaal aan jullie wensen voldoen.

Modules ontwikkelen op maat

P&IT Consult bouwt DNN modules op maat. Speciale noden? Informatie uit legacy systemen die op de website moet weergegeven worden? Specifieke web applicaties die feilloos integreren in de website. Wij bouwen deze modules graag voor u.

SEO optimalisatie

Met een mooie website die je niet kan vinden op het internet ben je niets. Wij zorgen bij de bouw van uw website voor de nodige SEO optimalisaties zodat uw website gevonden wordt door de zoekmachines. We helpen u met de ranking van uw website te verbeteren.

Recent werk

Inschrijven nieuwsbrief

Unsubscribe
Copyright 2020 by P&IT Consult Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top