Hosting: 

Linux

Platform: 

WordPress - Woocommerce

Mosselfeest Berkenbeek

Pop-Up webshop voor Corona proof afhaal mosselfeest van Berkenbeek

Beste ouders, familie en sympathisanten,

Corona bepaalt nog steeds grotendeels ons dagelijks leven. Restaurants en cafés moeten gesloten blijven, activiteiten met een grote groep deelnemers mogen niet doorgaan en onder deze categorie valt ook ons jaarlijks mosselfeest. We kunnen jullie dus niet ontvangen in onze sporthal zoals de andere jaren maar niet getreurd, na het succes van de online plantendagen zullen we dit jaar de mosselfeesten online organiseren.

Je kan via deze website een mosselpakket of videepakket bestellen. De frietjes voor bij deze pakketten kan je apart bestellen. We voorzien dit jaar ook een witte wijn, een rode wijn en een rosé wijn met de toepasselijke naam ‘Buitengewoon’: een aanrader! We leveren niet aan huis maar om onnodig verre verplaatsingen te vermijden zullen we 9 afhaalpunten voorzien. Daar kan je in het door jou gekozen tijdslot je pakket(ten) komen afhalen.

In tegenstelling met de plantendagen kan je enkel online betalen. Omdat we onze bestelling ruim op voorhand aan onze leveranciers moeten doorgeven kunnen we geen overschrijvingen aanvaarden. Ook cash betalen op het afhaalpunt is niet mogelijk.

Kijk binnenkort dus op de webshop en bestel tijdig jouw mosselpakket of videepakket!

Het Berkenbeek Mosselfeest team.

logo-blokjes

Hosting: 

Linux

Platform: 

WordPress - Woocommerce

plantendagen Berkenbeek

Tijdelijke webshop voor plantenverkoop van Berkenbeek

Beste ouders, familie en sympathisanten,

Onze voorraad plantjes geraakt stilaan uitgeput en dus hebben we besloten om de webshop af te sluiten. We willen graag iedereen bedanken die plantjes bestelde via onze webshop.

Omdat het de eerste keer was dat we dit systeem gebruikten is uw feedback heel belangrijk voor ons. We zullen daarom binnenkort nog een e-mail sturen met een korte enquête over uw ervaringen met deze manier van werken.

Vanwege de directie, het personeel en de leerlingen van Berkenbeek: hartelijk dank!

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Server

Platform: 

DNN

Jiu-jitsuschool Magda De Sutter heeft trainingscentra in Brasschaat, Stabroek en Schoten.

Wil u graag komen trainen? Dan kan u voor alle informatie terecht op Trainingen.
Op zoek naar een aanbod op maat? Agressiebeheersing, zelfverdediging, weerbaarheid, lichaamstaal, … Dit kan in een workshop, een teambuilding, een bijscholing, … Meer informatie vind je hier: Ons aanbod
Graag een nuttige tijdsbesteding voor uw kind tijdens de schoolvakantie? Kijk eens onder Sportkampen

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Server

Platform: 

DNN

Tongelsbos: school voor buitengewoon onderwijs te Westerlo

Wanneer een kind of een jongere met een zorgvraag komt aankloppen bij Tongelsbos, zullen wij een antwoord op maat trachten te bieden.

Tongelsbos is een onderwijs- en expertisecentrum dat ervaring en kennis bundelt om kinderen en jongeren in elke ontwikkelingsfase te ondersteunen en te begeleiden. Tongelsbos biedt zijn kennis en ervaring ook aan in andere scholen van het gewoon en buitengewoon onderwijs.

Met respect voor de eigenheid van de leerling en zijn omgeving streven we naar een maximale ontplooiing op vlak van leren, leven en werken. Een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij staat hierbij centraal. We doen dit vanuit een christelijke inspiratie.

In het proces van groei naar volwassenheid hebben wij aandacht voor de totale persoonlijkheid van de leerling. Daarom werken wij handelingsgericht waarbij we de leerling en zijn naaste omgeving steeds nauw betrekken bij zijn persoonlijk traject. Elke leerling krijgt de zorg en de aanpak die bij hem past. We geven de leerling telkens een nieuwe kans door herstelgericht te werken. Dit alles realiseren we met een warme en professionele begeleiding vanuit multidisciplinaire schoolteams.

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Hosting

Platform: 

DNN

Vakantie in alle luxe onder de Spaanse zon, op 10 min van de zee

Vakantie in alle luxe onder de Spaanse zon, op 10 min van de zee

Nieuwbouw appartement te huur Oasis Beach X – 109 te El Raso / Guardamar

INRICHTING
 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • slaapzetel
 • volledig uitgeruste keuken
 • gelijkvloers gelegen – zuid gericht
 • tuinmeubilair
 • internetTV
 • free Wifi
 • ondergrondse parking in complex
 • woning: 88m2
 • terras: 54m2

Met dit appartement kan je genieten van zon, zee en strand. Bovendien heb je een uitzicht op een schitterend complex met zwembad, jacuzzi, sauna, petanquebaan, speeltuin ….

Lekker luieren op je privé terras.

Ook overwinteren aan de Orihuela Costa, voor een langere periode, is genieten van een aantrekkelijk, mild zeeklimaat (met een gemiddelde van 20°C) in een schitterende omgeving met 320 dagen zon per jaar.

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Hosting

Platform: 

DNN

Advocatenkantoor Dirk De Keuster is gelegen in Zoersel

Oplossingsgericht in:

 • Overheidsopdrachten en PPS
 • Bouw (ruimtelijke ordening, onteigening, aanneming)
 • Voedselveiligheid en medisch recht
 • Strafrecht

Duidelijke en doelgerichte aanpak in een heldere taal.

Advies, onderhandeling, bemiddeling en – indien nodig – procedure.

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Server

Platform: 

DNN

Revalidatiecentrum Noorderkempen gelegen te Wuustwezel

De revalidatiecentra bevinden zich op de tweede lijn van de gezondheidszorg. Dit betekent dat men er enkel terecht kan op voorschrift van een verwijzende arts. Dit kan een CLB – arts, huisarts of specialist zijn.

De onderzoeken en de behandelingen gebeuren ambulant. Men verblijft dus niet in het revalidatiecentrum maar men keert na elke interventie terug naar huis.

Men beoogt maximale ontplooiingskansen of revalidatiemogelijkheden te bieden ten einde in de maatschappij (school, werk, sociaal leven) zo goed mogelijk te functioneren.

Wij zijn laagdrempelig wat zich concreet vertaalt in de kostprijs: de cliënt betaalt enkel het remgeld.

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Server

Platform: 

DNN

De Ark school voor Buitengewoon Onderwijs te Antwerpen

BUSO De Ark is één van de vijf scholen van het Sint-Jozefinstituut. Het Sint-Jozefinstituut heeft in 2005 zijn 50ste verjaardag gevierd en sinds het ontstaan heeft het Sint-Jozefinstituut in Antwerpen een brede waaier aan zorg en onderwijs uitgebouwd voor leerlingen met een motorische en mentale handicap.

De Ark besliste in 2017 om haar website volledig te vernieuwen. Ze kozen voor een modern responsive design in DNN. Zoals alle websites die P&IT Consult bouwt is ook deze website uitgerust met een Blog module, een foto gallerij en een integratie met Google Maps.

logo-blokjes

De Schelp

Hosting: 

Windows

Platform: 

DNN 9

Zorgnetwerk Noorderkempen gelegen in Wuustwezel

Het zorgnetwerk gaat ervan uit dat ieder persoon met een beperking recht heeft op het ontwikkelen van eigen talenten in een vertrouwde omgeving. Gesticht door een aantal ondernemende ouders, daarin bijgestaan door een aantal leerkrachten en verantwoordelijken van de parochies en gemeentebesturen uit de Noorderkempen, zal het de vinger aan de pols houden om in te kunnen spelen op de noden in een steeds veranderende maatschappij. Het netwerk blijft de aandacht trekken op de verwezenlijkingen van Berkenbeek, Revalidatiecentrum, Spectrum en De Stip door open communicatie. Daarnaast zal het de ontwikkeling van nieuwe initiatieven vergemakkelijken door ogen en oren open te houden, samen te werken en zorgvuldig om te gaan met de toegewezen middelen.

De website is de container voor de 4 entiteiten die onde De Schelp vallen. Een belangrijk deel van de informatie wordt in dit portaal bijgehouden en gedeeld met de andere websites. De website heeft een responsive design, bevat een nieuwsmodule, een koppeling met Mailchimp, een koppeling met Zenfolio, een fotogallerij en een koppeling met Google Maps. Volledig gebaseerd op DNN8.

logo-blokjes

EA4C

Hosting: 

Linux

Platform: 

WordPress

EA4C Strong in Engineering and Advising for Construction

EA4C is een multidisciplinair studiebureau voor de bouw en realiseert projecten voor bedrijven, projectontwikkelaars, overheden en particulieren.

EA4C biedt u end-to-end dienstverlening voor de ganse levenscyclus van uw bouwproject en -traject: van het uitwerken en evalueren van ideeën, over voorontwerpen, haalbaarheidsstudies, ontwerpen tot de implementatie. U kan op ons rekenen voor het volledige projectmanagement, het indienen van uw vergunningsaanvragen, de veiligheidscoördinatie, de werfopvolging enz. Eenmaal uw project gerealiseerd is, kan u op ons ook een beroep doen voor de coördinatie van het onderhoud en zelfs voor de exploitatie.

Ieder bouwproject is uniek en bekijken we vanuit zijn specifieke situatie. U mag van ons dan ook veel meer dan standaardoplossingen verwachten. Onze jarenlange ervaring en knowhow én onze beproefde methodieken zijn uw beste garantie.

logo-blokjes

Hosting: 

Linux Server

Platform: 

WordPress

School voor Buitengewoon Onderwijs gelegen te Wuustwezel

Als onderdeel van een vijfluik werd voor de school Berkenbeek een nieuwe website gebouwd in DNN (het voormalige DotNetNuke). De website is een onderdeel van het zorgnetwerk Noorderkempen en maakt gebruik van informatie die beheerd wordt door het portaal van het Zorgnetwerk. Met name de evenementen en de nieuwsbreichten worden gedeeld met het portaal. Daarnaast is er een link met Zenfolio voor de foto’s. In 2020 werd de website volledig omgezet naar WordPress in combinatie met Elementor. Op deze manier kan ook Woocommerce geïntegreerd worden in de website.

Het onderhoud van de website (naar inhoud toe) wordt volledige door de school verzorgd.

logo-blokjes

Hosting: 

Windows Server

Platform: 

DNN

Een dynamische kinesitherapie en osteopathie - praktijk gelegen te Merksem

Wij zijn KINOST, een jonge dynamische kinesitherapie en osteopathie – praktijk gelegen te Merksem.

In 1990 werd onze praktijk opgestart door Christel Schwarte in de Moeshofstraat 125. In 1995 verhuisden we naar Kwadeveldestraat 25.

Sinds dec 2019 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie.

 

Ons team van kinesisten en osteopaten staat steeds voor u klaar en via deze weg willen wij ook onze beschikbaarheid op het internet verbeteren. Kijk gerust eens rond of vraag voor meer informatie omtrent onze behandelingen via onze contact pagina. Ook opmerkingen voor een verbetering van onze (web) service mag u hier ten alle tijden geven.

Ons team bestaat uit:

 • 4 kinesisten : An Lambrichts, Eefje Coomans, Ellen Vanbaelen en Stephanie Van de Velde.
 • 2 osteopaten : Christel Schwarte en Nalanthi Vlassak.

 

logo-blokjes