Manderleylaan 37, 2980 Zoersel  

  +32 479/62 03 63

Platformen
CMS Platformen

Datum

De keuze van platformen voor de ontwikkeling van een website is enorm. Linux gebaseerde systemen vormen vandaag de overgrote meerderheid van de CMS platformen.

De keuze van platformen voor de ontwikkeling van een website is enorm. Linux gebaseerde systemen vormen vandaag de overgrote meerderheid van de CMS platformen. WordPress is wereldwijd veruit het meest gebruikte CMS systeem en wordt door enkele van de grootste bedrijven gebruikt. P&IT Consult gebruikt o.a. WordPress voor de ontwikkeling van websites.

Naast Linux gebaseerde systemen zijn er nog Windows Server gebaseerde systemen. Hier is DNN een van de meest gebruikte CMS systemen. Met ruim 800.000 websites wereldwijd is het een betrouwbaar systeem voor het bouwen van uw website. Door de jarenlange ervaring met asp.net en C# kunnen we naast gewone websites ook webapplicaties bouwen op het DNN CMS systeem.

We helpen u graag kiezen welk platform voor u het meest geschikt is.

Meer
artikels

SEO

SEO

Nog even geduld. We zijn nog aan het schrijven…

Wordpress CMS

WordPress

Worpress is het meest gebruikte CMS op Linux platformen. Wordpress is een open source project met een zeer uitgebreidde community. Door zijn vele plugins is kan je met dit systeem zowat elk type website bouwen.

DNN CMS

DNN

Een robuust CMS systeem op een Microsoft Windows Platform, zo zou je DNN het best kunnen omschrijven. DNN is ontegensprekelijk het meest succesvolle platform op Windows systemen met wereldwijd meer dan 800.000 gebruikers, van Universiteiten tot de Verenigde Naties… Zeker de moeite om een van dichtbij te bekijken.