Manderleylaan 37, 2980 Zoersel  

  +32 479/62 03 63

E-Commerce
E-Commerce

Datum

E-Commerce schrikt je af? Online betalingen, verzenden, wat met retours? Laat je vooral niet afschrikken, het hoeft niet echt ingewikkeld te zijn.

E-commerce omvat natuurlijk veel meer dan enkel een webshop maar de webshop is wel het startpunt. Vandaag zijn nog steeds strenge Corona maatregelen van kracht en online verkopen is vaak de enige mogelijkheid om nog omzet te maken. Voor de meeste handelaren is online verkoop niet de core business en ontbreekt elke ervaring op dat vlak.

Online verkopen is echter niets om schrik van te hebben. Het opstellen van een webshop moet met zorg gebeuren en het vergt enige gewenning om de bestellingen correct af te handelen. De meeste webshop back-office systemen zijn echter behoorlijk intuĂŻtief en de leercurve is eerder klein. Ook op vlak van online betalingen is ondertussen veel veranderd. Als je beperkt verkoopt hoef je vandaag geen abonnement te hebben bij een betalingsprovider. Er bestaan voldoende systemen die enkel met een vaste kost en een variabele kost per verrichting werken, zonder abonnement. Het ganse betalingsgebeuren speelt zich dan af bij de provider en je hoeft geen gevoelige informatie op te slaan in je eigen webshop.

Wij werken met een combinatie van WordPress en Woocommerce, een beproefde combinatie. Het opzetten van de webshop is relatief eenvoudig en het beheer is mits een korte opleiding vrij eenvoudig. Deze combinatie is uitermate geschikt voor het opzetten van kleine en middelgrote webshops, pop-up webshops zoals online bestellen van afhaalmaaltijden, online verkopen van artikels ter ondersteuning van verenigingen enz…

Er zijn heel wat plugins beschikbaar voor Woocommerce die je helpen met allerhande taken zoals verzending, afdrukken van rapporten en verzendbrieven integratie met mailingsystemen zoals Mailchimp enz…

Wil je in de online verkoop starten, we helpen je graag verder.

Meer
artikels

SEO

SEO

Nog even geduld. We zijn nog aan het schrijven…

Wordpress CMS

WordPress

Worpress is het meest gebruikte CMS op Linux platformen. Wordpress is een open source project met een zeer uitgebreidde community. Door zijn vele plugins is kan je met dit systeem zowat elk type website bouwen.

DNN CMS

DNN

Een robuust CMS systeem op een Microsoft Windows Platform, zo zou je DNN het best kunnen omschrijven. DNN is ontegensprekelijk het meest succesvolle platform op Windows systemen met wereldwijd meer dan 800.000 gebruikers, van Universiteiten tot de Verenigde Naties… Zeker de moeite om een van dichtbij te bekijken.