Manderleylaan 37, 2980 Zoersel  

  +32 479/62 03 63

DNN
DNN CMS

Datum

Een robuust CMS systeem op een Microsoft Windows Platform, zo zou je DNN het best kunnen omschrijven. DNN is ontegensprekelijk het meest succesvolle platform op Windows systemen met wereldwijd meer dan 800.000 gebruikers, van Universiteiten tot de Verenigde Naties... Zeker de moeite om een van dichtbij te bekijken.

DNN is wat men noemt een Content Management Syteem (kortweg CMS). Een CMS zorgt ervoor dat u een strikte scheiding kan aanhouden tussen de inhoud van uw website en de presentatie van die inhoud (het grafische ontwerp). Via een gebruiksvriendelijke beheermodule kan u eenvoudig de inhoud wijzigen zonder u iets aan te trekken van de grafische vormgeing. Bovendien is DNN WYSIWYG (What You See Is What You Get) en dat werkt net iets makkelijker. DNN is het meest succesvolle open source CMS platform voor het ontwikkelen van websites op het Microsoft Windows platform.

Populair

Het Open Source systeem is inmiddels al bijna 8.000.000 keer gedownload en heeft wereldwijd al meer dan 800.000 gebruikers. Heel wat universiteiten, bedrijven en organisaties zoal de Verenigde Naties werken met dit platform. Het is een veilige, gebruiksvriendelijke, flexibele en robuuste omgeving. DNN evolueert constant mee met de laatste trends. DNN heeft een heel actieve community die regelmatig events organiseert voor haar vele ontwikkelaars en gebruikers, zowel wereldwijd als in Europa.

Veelzijdig

Dit platform kent bijna geen beperkingen. Door een groot aanbod aan modules zoals formulieren, fotogalerijen, nieuwsbrieven, Google Maps, blogs en vele andere domeinen kan je bijna alle types van websites implementeren. Met een jarenlange ervaring in software ontwikkeling in C# en asp.NET ontwikkelt P&IT Consult ook zelf modules voor DNN waardoor we aan uw wensen op maat kunnen beantwoorden. Het DNN platform laat bovendien toe om delen van de website enkel open te stellen voor geregistreerde gebruiker of groepen. Ook gepersonaliseerde data kan op die manier weergegeven worden.

Via frequente updates zorgt DNN ervoor dat de omgeving veilig blijft. Niet onbelangrijk in tijden dat Hackers erg actief zijn.

P&IT Consult heeft bijna 10 jaar ervaring met het DNN platform, van eenvoudige websites tot webapplicaties binnen een website. Wij helpen u graag verder met dit robuuste CMS systeem. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Meer
artikels

SEO

SEO

Nog even geduld. We zijn nog aan het schrijven…

Wordpress CMS

WordPress

Worpress is het meest gebruikte CMS op Linux platformen. Wordpress is een open source project met een zeer uitgebreidde community. Door zijn vele plugins is kan je met dit systeem zowat elk type website bouwen.

DNN CMS

DNN

Een robuust CMS systeem op een Microsoft Windows Platform, zo zou je DNN het best kunnen omschrijven. DNN is ontegensprekelijk het meest succesvolle platform op Windows systemen met wereldwijd meer dan 800.000 gebruikers, van Universiteiten tot de Verenigde Naties… Zeker de moeite om een van dichtbij te bekijken.