Search
Search
dinsdag 20 oktober 2020

Over ons

Wij bieden een totaaloplossing voor uw website, van design tot publicatie van uw website. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard componenten maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen steeds de beste kwaliteit leveren voor een zeer concurrentiële prijs.

Over P&IT Consult

P&IT Consult is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in webdesign en webontwikkeling voor KMO's. We maken gebruik van asp.net en het DotNetNuke CMS. Daarnaast biedt P&IT Consult ook expertise in webfotografie, van klassieke fotografie, studio opnames van kleine voorwerpen en HDR fotografie. Naast web ontwikkeling bouwen wij ook App's voor smartphone en tablets.

Wij bieden een totaaloplossing voor uw website, van design tot publicatie van uw website. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard componenten maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen steeds de beste kwaliteit leveren voor een zeer concurrentiële prijs.

Bent u geïnteresseerd ? Neem gerust contact op met ons en wij maken graag vrijblijvend offerte voor uw website

 

Waarom P&IT Consult kiezen

P&IT Consult houdt van een persoonlijke aanpak. Een goede communicatie is het begin van een succesvol project. Al uw wensen worden zorgvuldig in kaart gebracht en samen zoeken we naar de beste oplossing in functie van budget, eigen kennis en/of technische specificaties. Wij verzorgen het design van uw website, in eigen beheer of uitbesteed aan derden. Om het budget te drukken kunnen we ook werken met standaard designs. Het design wordt geoptimaliseerd om uw website de beste prestaties te geven, ook wanneer uw website mobiel bekeken wordt. Wij hosten onze websites op een VPS die we in eigen beheer hebben zodat we steeds de beste prestaties kunnen garanderen. Bovendien staat uw website veilig en worden dagelijks back-ups gemaakt. Wij houden het DotNetNuke framework voor u up-to-date indien dit nodig is voor de veiligheid van uw website.

P&IT Consult zorgt voor een SEO optimalisatie van uw website. Een mooie website die niet gevonden wordt heeft uiteindelijk geen waarde. Een goede optimalisatie naar de zoekmachines is dan ook uitermate belangrijk. We onderzoeken samen met u waar u staat t.o.v. uw concurrenten en stellen in functie hiervan een plan op om boven uw concurrenten te staan in de zoekresultaten, en te blijven!

Bij P&IT Consult laat u een professionele website bouwen voor een correcte prijs. Vraag vrijblijvend een afspraak via het contact formulier op onze website of maak telefonisch een afspraak

 

Zaakvoerder

Paul Tondeleir

Projectleider, Webdeveloper, App-developer

Meer dan 30 jaar ervaring in de ICT sector, van helpdesk medewerker, ontwikkeling bank toepassingen tot project manager.

Inschrijven nieuwsbrief

Unsubscribe
Copyright 2020 by P&IT Consult Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top