Search
Search
dinsdag 20 oktober 2020

Webontwikkeling

P&IT Consult verzorgt uw website van design tot en met de technische implementatie.

Portfolio

Oasisbeach-X

Een zonning verblijf in Spanje

Paul Tondeleir 0 1195

Met dit appartement kan je genieten van zon, zee en strand. Bovendien heb je een uitzicht op een schitterend complex met zwembad, jacuzzi, sauna, petanquebaan, speeltuin ….

Lekker luieren op je privé terras.

Ook overwinteren aan de Orihuela Costa, voor een langere periode, is genieten van een aantrekkelijk, mild zeeklimaat (met een gemiddelde van 20°C) in een schitterende omgeving met 320 dagen zon per jaar.

Deze website is voorzien van alle traditionele modules en er werd een speciale ontwikkeling gedaan van een reserveringsmodule. Via de reserveringsmodule wordt de kalender up-to-date gehouden en na reservatie krijgt de klant rechstreeks de ingevulde contracten toegestuurd in PDF formaat. De prijsberekening gebeurt op basis van normaal geldende tarieven en de uitzonderingen in de verschillende periodes. Er is een back-office gedeelte geschreven voor het eevoudig bijwerken van de gegevens

De Ark

School voor buitengwoon onderwijs Antwerpen

Paul Tondeleir 0 1355

BUSO De Ark is één van de vijf scholen van het Sint-Jozefinstituut. Het Sint-Jozefinstituut heeft in 2005 zijn 50ste verjaardag gevierd en sinds het ontstaan heeft het Sint-Jozefinstituut in Antwerpen een brede waaier aan zorg en onderwijs uitgebouwd voor leerlingen met een motorische en mentale handicap.

De Ark besliste in 2017 om haar website volledig te vernieuwen. Ze kozen voor een modern responsive design in DNN. Zoals alle websites die P&IT Consult bouwt is ook deze website uitgerust met een Blog module, een foto gallerij en een integratie met Google Maps.

Advocatenkantoor De Keuster / Casteleyn

Gevestigd in Zoersel en Lokeren

Paul Tondeleir 0 1613

Dirk De Keuster en Elke Casteleyn hebben hun krachten en kennis gebundeld in één kantoor. Zij krijgen daarbij de steun van Uschi Steurs (advocaat), Patrick Vandevelde (stedenbouwkundige) en Danielle Bracke (administratie en boekhouding).

Het kantoor specialiseert zich in publiekrecht (overheidsopdrachten, ruimtelijke ordening, milieurecht, onteigeningen, strafrecht, …) en privaat bouwrecht (bouwgeschillen, huur, …). Wij vertegenwoordigen cliënten bij o.m. het Hof van Justitie, het Grondwettelijk Hof, de Raad van State en alle hoven en rechtbanken. Wij zijn ook erg actief in de begeleiding van PPS-projecten (administratieve centra, culturele gebouwen, scholen, sportinfrastructuur, gebiedsontwikkeling , …).

De website is volledig DNN8 met een responsive design. Er is een afgeschemd deel dat enkel voor cliënten toegankelijk is en waar zij hun dossier kunnen raadplegen. 

De Schelp VZW

Zorgnetwerk Noorderkempen

Paul Tondeleir 0 1628

Het zorgnetwerk gaat ervan uit dat ieder persoon met een beperking recht heeft op het ontwikkelen van eigen talenten in een vertrouwde omgeving. Gesticht door een aantal ondernemende ouders, daarin bijgestaan door een aantal leerkrachten en verantwoordelijken van de parochies en gemeentebesturen uit de Noorderkempen, zal het de vinger aan de pols houden om in te kunnen spelen op de noden in een steeds veranderende maatschappij. Het netwerk blijft de aandacht trekken op de verwezenlijkingen van Berkenbeek, Revalidatiecentrum, Spectrum en De Stip door open communicatie. Daarnaast zal het de ontwikkeling van nieuwe initiatieven vergemakkelijken door ogen en oren open te houden, samen te werken en zorgvuldig om te gaan met de toegewezen middelen.

De website is de container voor de 4 entiteiten die onde De Schelp vallen. Een belangrijk deel van de informatie wordt in dit portaal bijgehouden en gedeeld met de andere websites. De website heeft een responsive design, bevat een nieuwsmodule, een koppeling met Mailchimp, een koppeling met Zenfolio, een fotogallerij en een koppeling met Google Maps. Volledig gebaseerd op DNN8.

Spectrum VZW

Dagondersteuning voor personen met een handicap

Paul Tondeleir 0 1568

Vzw Spectrum biedt zorg aan personen met een handicap en is erkend door de Vlaamse Overheid. Spectrum is vooral actief in Gooreind-Wuustwezel met de Regenboog (tehuis niet-werkenden), De Kade (wonen), de Dijk (wonen) en de Oever (dagcentrum). Vzw Spectrum is onderdeel van De Schelp - Zorgnetwerk Noorderkempen. Ook de school Berkenbeek en het revalidatiecentrum Noorderkempen maken daar deel van uit.

De website maakt deel uit van het vijfluik van De Schelp zorgnetwerk Noorderkempen en deelt informatie met de website van De Schelp.

RSS
1234

Webdesign

P&IT Consult verzorgt uw website van design tot en met de technische implementatie. Tijdens de design-fase bepalen we samen met u de 'look and feel' van uw website. We maken designs op maat maar u kan ook kiezen uit een bibliotheek van bestaande ontwerpen. Na de keuze van het grafisch ontwerp bepalen we samen de structuur van de website. Eenmaal de structuur vastligt beginnen we met de bouw van de website. 

P&IT Consult werkt steeds met een CMS (Content Management System). Dit heeft als voordeel dat u nadien zelf de inhoud van uw website kan bijsturen zonder dat u steeds weer op een programmeur beroep moet doen. We gebruiken bij voorkeur het DotNetNuke open source CMSsysteem maar indien gewenst kunnen we ook met een Flash CMS systeem werken.

Nadat u de implementatie goedkeurt plaatsen we de website op een server, zorgen voor de noodzakelijke SEO optimalisatie en zorgen we ervoor dat uw website bekend geraakt op het wereldwijde web.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte.

Inschrijven nieuwsbrief

Unsubscribe
Copyright 2020 by P&IT Consult Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top