Search
Search
dinsdag 20 oktober 2020

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan een goede kwaliteit van de beelden op uw website. P&IT Consult kan die fotografie verzorgen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een website zonder multimedia is ondenkbaar en zou geen bezoekers trekken, en dat is toch juist de bedoeling van een website. Het is belangrijk een goed evenwicht te vinden tussen beeld en tekst. Beelden moeten de boodschap ondersteunen, versterken, maar ze mogen niet overheersen. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan een goede kwaliteit van de beelden op uw website.

P&IT Consult kan die fotografie verzorgen. Uw bedrijfsgebouwen, de mensen die in uw bedrijf werken, uw producten: we kunnen ze perfect in beeld brengen en optimaliseren voor gebruik in uw website. Naast de klassieke fotografie biedt P&IT Consult ook virtuele rondleidingen aan. Alle ruimten worden in 360° gefotografeerd en dan samengevoegd tot 1 HQ interactieve film waarbij de eindgebruiker bepaalt waar hij naartoe wil.

Wil u uw bedrijf een keer vanuit een ander perspectief laten zien? Luchtfotografie kan u hierbij helpen. Het volstaat vaak om vanop 20m hoogte te fotograferen om een perfect overzicht van uw terrein te krijgen. Dit kan via een telescopische mast zodat de kosten minimaal blijven. Wil u hoger? met een radiogeleide luchtballon gaan we tot op 100m en hoger en maken zo de perfecte luchtfoto. Contacteer ons voor meer info en prijzen. 

HDR fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Niets is minder waar. Jouw boodschap wordt best ondersteund door veelzeggende beelden. Een goede kwaliteit van die beelden geven je website net dat tikkeltje meer uitstraling. 

P&IT Consult verzorgt je fotografie: van de bedrijfsruimte en de producten tot en met complete virtuele rondleidingen. We maken eveneensluchtfoto’s. Geen dure helikopter of vliegtuig maar een afstandbestuurde luchtballon zorgen voor net dat tikkeltje meer aan een betaalbare prijs.

P&IT Consult werkt uitsluitend met professioneel materiaal: Canon EOS 5D full frame spiegelreflex en een draagbare studio met 4 flitslampen, soft boxen, paraplu enz...Nabewerking met Adobe Photoshop en NIK fototools.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

Unsubscribe
Copyright 2020 by P&IT Consult Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top